Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Monique Heidema

cellist      

Ron Ephrat - altviool

De Israëli Ron Ephrat studeerde bij Ilona Feher en Odeon Partos aan de Rubin Music Academy in Tel Aviv en daarna bij Peter Schidloff (Amadeus Quartet) en Michael Tree (Guarneri Quartet). Hij speelde bij het Israel Chamber Orchestra en het Radio Filharmonisch Orkest , sinds 1983 is hij solo-altist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarnaast doceert hij altviool aan de conservatoria van Den Haag en Rotterdam.

Ron Ephrat was een van de oprichters van het New European Strings Orchestra, waarmee hij over de wereld toerde. Als solist voerde Ephrat samen met Dmitri Sitkovetsky en David Geringas de Amerikaanse première van Schnittkes Tripleconcert uit. Hij speelt in het Amati string trio, dat in diverse landen optreedt en opnames maakte van onder andere Bachs Goldberg variaties voor strijktrio gearrangeerd door Sitkovetsky. 

Sinds 1983 heeft Ron Ephrat zich een vaste plaats verworven bij het Colorado Music Festival in Boulder Co. (VS) en was hij te gast bij onder meer het Menuhin Festival (Gstaadt), Casals Festival (Prades), White Nights Festival (Sint Petersburg) en het Finse Korsholm Festival. Ephrat speelde in het verleden met onder anderen Lynn Harrell, Bella Davidovich, Mischa Maisky, Emanuel Ax, Shlomo Mintz en Sergei Nakariakov.

Ron speelt op een altviool gemaakt door Matteo Goffriller van Venetië 1710.

Welkom

Nieuwste leden

Nieuwste foto's

Recente Blog Bijdragen

Komende activiteitn

0